چراغ سبز مولاوردی و فریدون به فتنه 88 چه معنایی دارد؟

آمار مطالب

کل مطالب : 1148
کل نظرات : 10

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 1

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 472
باردید دیروز : 18
بازدید هفته : 535
بازدید ماه : 1553
بازدید سال : 11916
بازدید کلی : 11916

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان فجر و آدرس aryamanesh76.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)


تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : آریا
تاریخ : چهار شنبه 16 تير 1395
نظرات
رفتار خلاف قانون بعضی از دولتمردان در دوستی با فتنه‌گران 88 موضوعی مخفی نیست ولی اینکه بعد از تذکرات مکرر رهبری مبنی بر موضع‌گیری علیه فتنه، بازهم برخی با اصحاب فتنه دیدار می‌کنند؛ نشانه چیست؟
چراغ سبز نشان دادن به فتنه چه پیامی دارد؟/ وقتی هیچ توجیهی پذیرفته‌شده نیست
سرویس سیاست مشرق - فتنه سال 88 حمله به ارزش‌های انقلاب اسلامی بود. ازاین‌رو بود که فتنه‌گران در ماه مبارک رمضان با بطری آب به خیابان‌ها آمدند و با شعار انحرافی و ساختارشکنانه «نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران»‌ مخالفت خود را با روز قدس نشان دادند. فتنه از هر فرصت و مناسبتی برای مخالفت باارزش‌های انقلاب اسلامی استفاده کرد اما سرانجام همین مخالفت‌ها باعث زمین‌گیر شدن آن در حماسه 9 دی سال 88 شد. این تحرکات ساختارشکنانه ریشه در فتنه سال 78 به بعد داشت که در فتنه سال 88 شاخ و برگ به خود گرفت. شعار «انتخابات بهانه است، اصل نظام نشانه است» نیز ماهیت فتنه را به خوبی نمایان ساخت.

رهبر معظم انقلاب در دیدار رمضانی امسال با دانشجویان دگربار بر مواضع صریحشان درباره فتنه سال 88 تأکید کرده و بیان داشتند: «رسم شده از امام و انقلاب دم بزنند اما با کسی که می‌گوید انتخابات بهانه است اصل نظام نشانه است هم بنشینند. مواضع من درباره فتنه سال ۸۸ کاملاً صریح است و برروی این موضوع حساس هستم و ملاک هم، عدم حمایت از کسانی است که سردمدار فتنه بودند و یا از آن سوءاستفاده کردند و تاکنون نیز اعلام تبری نکرده‌اند. اصل تبری در این میان لازم بود که نکردند. این پدیده بد و زشتی بود و من این را نمی‌پسندم.»

ایشان با تأکید بر اینکه تقسیماتی همچون اصولگرا و اصلاح طلب و یا اصلاح طلب مدرن و اصولگرای سنتی، به‌هیچ‌وجه مهم نیستند، افزودند: «موضوع مهم، محتوا است.»

چند نکته مهم در سخنان رهبر معظم انقلاب نهفته است که اشاره به تحرکات برخی از مسئولان دارد. موضوع اول تأیید فتنه با نشست‌وبرخاست با کسانی است که شعار «انتخابات بهانه است و اصل نظام نشانه است»‌ را سرلوحه کار خود قرار دادند و اینک با عکس‌های یادگاری و حضور در محافل مشترک با مسئولان خود را توجیه می‌کنند. جالب اینجاست که این اتفاقات به یکی دو مسئول ختم نمی‌َشود و با تبصره «ملاقات اتفاقی»‌ نمی‌توان از این موارد چشم‌پوشی کرد.

چراغ سبز مولاوردی و فریدون به فتنه 88 چه معنایی دارد؟حسین فریدون، برادر و دستیار ویژه رئیس‌جمهور[1]، شهیندخت مولاوردی، معاون امور زنان رئیس‌جمهور[2] و سید محمود دعایی[3] از طرفداران و حامیان دولت از جمله کسانی هستند که اخیراً با یکی از عناصر فتنه که به‌تازگی از زندان آزادشده است، با صمیمت و استقبال خاصی عکس یادگاری گرفتند. جالب اینجاست که این مسئله مستمسکی برای تطهیر فرد خاطی و قهرمان‌سازی از یک محکوم امنیتی ضد نظام جمهوری اسلامی شد. این در حالی است که برائت از فتنه‌ای که اصل نظام را هدف و نشانه قرار داده بود از جمله لوازم خدمت خالصانه به ملت ایران در این بزنگاه حساس برشمرده می‌شود.

سخنان صریح رهبری نشان داد که فتنه‌گری این افراد و محکومیت عمل آن‌ها با مرور زمان تطهیر و پاک نمی‌َشوند. جریان فتنه علاقه‌مند به فراموشی حوادث سال 88 است تا با پوشش جدید به میدان آمده و به فعالیت گذشته خود بپردازد. نمونه این موارد را نیز می‌توان قرار گرفتن برخی فتنه‌گران زیر چتر اعتدال دانست که این افراد با تقسیم کاذب فضای سیاسی به افراط و اعتدالیون با تاکتیک آلزایمر سیاسی با فراموشی رفتار رادیکالی‌شان، خود را نماینده اعتدال و رقیب و منتقدان را افراطی نامیدند.

مقام معظم رهبری در ماه مبارک رمضان، در دیدار با هیئت دولت نیز از فتنه سخن گفتند و با اشاره به کلامی از حضرت امیرالمؤمنین (علیه‌السلام) در خصوص نحوه عملکرد در شرایط فتنه، فرمودند: حضرت علی (علیه‌السلام) توصیه می‌کنند در شرایط فتنه که تشخیص حق و باطل برای مردم بسیار مشکل می‌شود، باید به‌گونه‌ای عمل کرد که هیچ بهره‌ای به نفع فتنه ایجاد نشود.

چراغ سبز مولاوردی و فریدون به فتنه 88 چه معنایی دارد؟رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: در شرایط فتنه همچون قضایای سال ۸۸، نباید سخن، سکوت، اقدام و حتی نوع نگرش، موجب تقویت فتنه شود.[4]

این مباحث نشان می‌دهد که بحث فتنه از سوی رهبر انقلاب به عنوان شاخصی برای ارزیابی افراد و جناح‌های سیاسی باید در نظر گرفته شود و افرادی که از سران فتنه حمایت کردند، بایستی از این اقدام اشتباه خود تبری بجویند.

حال باید بدانیم دولت محترم و شخص رئیس‌جمهور نسبت به این رفتار زشت مولاوردی، فریدون و دیگر دولتی‌ها چه واکنشی از خود نشان می‌دهد.

دراین‌بین، حامیان فتنه همچون خاتمی که خود در جلسات خصوصی اعلام می‌کند که هیچ تقلبی در سال 88 اتفاق نیفتاده است، هیچ‌گاه حاضر نشد در مجامع عمومی علیه فتنه و اظهارات غیرقانونی و ظالمانه‌اش علیه نظام اسلامی، موضع‌گیری کند، قطعاً این‌چنین عناصری با استمرار بر ادامه خط ضدانقلاب، از کشتی نظام پیاده شده و هیچ‌گاه قابل‌اطمینان و اعتماد نخواهند بود، آن‌ها فقط می‌توانند با توبه بار ظلم خود علیه حکومت اسلامی را قدری کاهش بدهند.

 

 

 

[1] http://www.entekhab.ir/fa/news/273234

[2] http://aftabnews.ir/fa/news/375137

[3] http://vadesadegh.ir/31937

 

[4] http://farsi.khamenei.ir/news-content?id=33566

مطالب مرتبط

تعداد بازدید از این مطلب: 338
برچسب‌ها: فریدون، ملاوردی ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








سلام دوستان وسروران عزیز به وبلاگ خودتان خوش آمدید امیدوارم لحظات شادی داشته باشید لطفا پس از خواندن و مشاهده هر مطلب نظرات خود را مرقوم فرمایید. متشکرم


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود